Kreirano 31 Ožujak 2020

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja dobio je informaciju od Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine da je Europska komisija objavila novi poziv za podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+ za 2020. Godinu. Rok za apliciranje produžen je do 23.4.2020. godine (do 12 sati po Bruxellesskom vremenu), a odnosi se na podnošenje projektnih prijedloga za strateška partnerstva za opće obrazovanje, strukovno obrazovanje i obuku, visoko obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao i za partnerstva za razmjenu na razini škola. Više informacija može se pronaći na sljedećem linku: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/news/coronavirus-outbreak-deadlines-applications-extended_en

 
Kreirano 17 Ožujak 2020

U cilju zaštite zdravlja uposlenih u CIP-u zbog pandemije virusa COVID-19, način komuniciranja sa uposlenicima CIP-a vršiće se isključivo email-om putem sljedećih email adresa:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

T

 
 
Kreirano 17 Ožujak 2020

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (CIP) poziva studente iz Bosne i Hercegovine da se prijave na Javni poziv za obavljanje stručne prakse u CIP-u. Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.

T

 
 
Kreirano 12 Ožujak 2020

U okviru EPER projekta (Effective Partnership for Enhanced recognition) sa Bosnom i Hercegovinom, kao zemljom partnerom, predstavnice Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (CIP) sudjelovale su u studijskoj posjeti Rigi, Latvija od 18.02.2020. godine do 21.02.2020. godine.

Opširnije...
 
Kreirano 10 Ožujak 2020

U okviru projekta EPER (Efektivno partnerstvo za poboljšano priznavanje) u Zagrebu, Republika Hrvatska, 17. veljače 2020. održana je radionica Izrada vodiča za provedbu preporuka Vijeća Europe o priznavanju kvalifikacija izbjeglica. Predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, kao lideri Projekta, te ENIC / NARIC centra Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, kao i javnih sveučilišta Hrvatske, prisustvovali su radionici.

 

Opširnije...
 

STINT logo

Knjiga gostiju ( Sugestije, komentari)

Twinning video

Twinning video

Twinning - Informacijski list

Factsheets.hr

T

Prijava korupcije

report-corruption

Brojač posjeta

8348370
Danas
Jučer
Ovog tjedna
Оvog mjeseca
Posljednjeg mjeseca
Ukupno
501
4056
31105
21453
143886
8348370