Kreirano 04 Lipanj 2018

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku donošenja Srednjoročnog programa rada  za razdoblje 2019-2021. godina, provodi proces javnih konzultacija.

Primjedbe, komentari  i sugestije na Nacrt srednjoročnog programa rada Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30.6.2017. godine.

Nacrt dokumenta možete preuzeti ovdje.

 
Kreirano 01 Lipanj 2018

Agencija za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske je obavijestila Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja da se od ponedjeljka, 28. svibnja 2018. godine, ponovno priznaju visokoškolske kvalifikacije stečene na visokoškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini koje se nalaze na Listi akreditiranih visokoškolskih ustanova koju vodi Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete BiH.

 
Kreirano 16 Svibanj 2018

Predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja prisustvovali su Početnom sastanku ENIC/NARIC centara Jadranskog područja. Sastanak je održan u Rimu, 04.05.2018. godine u prostorijama CIMEA-e (NARIC centra Italije). Osim predstavnika Centra, sastanku su prisustvovali predstavnici ENIC/NARIC centara Italije, Hravtske, Slovenije i Albanije, dok predstavnici ENIC centara Srbije, Crne Gore i bivše Jugoslovenske Republike Makedonije, iako pozvani, nisu prisustvovali sastanku.

Opširnije...
 
Kreirano 16 Svibanj 2018

U sklopu redovnih godišnjih aktivnosti, predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (u daljem tekstu: Centar) posjetili su 23.04.2017. godine NARIC centar Austrije.

Pitanja kao što su pozicija oba centra i njihova vidljivost, status visokoškolskih ustanova iz Bosne i Hercegovine vezano za stručno i akademsko priznavanje visokoškolskih kvalifikacija u Austriji, odnos između predbolonjskih i bolonjskih kvalifikacija u obe zemlje, Bilateralni sporazum između Austrije i Bosne i Hercegovine u području obrazovanja, priznavanje prethodnog učenja bila su, između ostalog, razmotrena tijekom sastanka.

 

Opširnije...
 
Kreirano 16 Svibanj 2018

Aktivnosti vezano za Projekt "Jačanje internacionalizacije visokog obrazovanja u BiH" (STINT projekt) nastavljene su Seminarom u Tuzli. Seminar je održan 17.-18. travnja 2018. godine, a domaćin Seminara je bio Univerzitet u Tuzli. Teme Seminara su bile uspoređivanje implementiranih pilot aktivnosti i različitih kriterija širom Europe o ocjeni internacionalizacije.

Opširnije...
 

STINT logo

Knjiga gostiju ( Sugestije, komentari)

Anketa

Kako ocjenjujete kvalitet ove web stranice?

Prijava korupcije

report-corruption

Brojač posjeta

5568936
Danas
Jučer
Ovog tjedna
Оvog mjeseca
Posljednjeg mjeseca
Ukupno
1610
3292
24994
94306
111206
5568936