Kreirano 18 Srpanj 2017
Ispis

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku donošenja Programa rada za 2018. godinu, provodi proces javnih konzultacija u skladu sa Odlukom o godišnjem planiranju i načinu praćenja i izvješćivanja u institucijama Bosne i Hercegovine ("Službeni glasnik BiH" br. 94/14).

Primjedbe, komentari  i sugestije na Prednacrt Programa rada Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 18.07.2017. godine do 01.08.2017. godine.

Program rada može se preuzeti ovdje.

 
Kreirano 18 Srpanj 2017
Ispis

U sklopu Projekta "Jačanje internacionalizacije visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini" (STINT projekt), Sveučilište u Mostaru i Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru bili su domaćini sastanka u svezi realizacije Projektne aktivnosti 2.5. Radionica je održana u Mostaru, u prostorijama oba sveučilišta, od 13. do 16. lipnja 2017. godine.  

Opširnije...
 
Kreirano 17 Srpanj 2017
Ispis

U Kopenhagenu (Danska) je od 25. do 27. lipnja 2017. godine održan 24. zajednički godišnji sastanak ENIC/NARIC mreža. Osim predstavnika Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, sastanku je prisustvovalo 135 sudionika iz 46 zemalja. Domaćini sastanka su bili Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Ministarstvo za visoko obrazovanje i znanost (ENIC/NARIC) Danske.

Opširnije...
 
Kreirano 22 Lipanj 2017
Ispis

U organizaciji Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja u službenim prostorijama Centra u Mostaru je 08.06.2017. godine održan sastanak s predstavnicima Ministarstva prosvjete Crne Gore.

Cilj sastanka je bio da predstavnici Ministarstva prosvjete Crne Gore i ENIC centra Crne Gore zajedno s predstavnicima Centra razmijene iskustva o priznavanju visokoškolskih kvalifikacija i olakšavanju akademske mobilnosti.

Opširnije...
 
Kreirano 01 Lipanj 2017
Ispis

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku donošenja Srednjoročnog programa rada  za razdoblje 2018-2020. godina, provodi proces javnih konzultacija.

Primjedbe, komentari  i sugestije na Nacrt srednjoročnog programa rada Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30.6.2017. godine.

Nacrt dokumenta možete preuzeti ovdje.

 
Kreirano 17 Travanj 2017
Ispis

Nakon Praktiče radionice održane u ožujku u Ghentu, Druga praktična radionica u okviru Projekta "Jačanje internacionalizacije visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini" (STINT projekt) održana je od 2. do 6. travnja 2017. godine u Portugalu. Ovoga puta, domaćin Radionice je bio Politehnički institut u Portu. 

Opširnije...
 
Kreirano 28 Ožujak 2017
Ispis

Predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja održali su 09.03.2017. godine Radionicu na Univerzitetu u Bihaću.

Pored predstavnika Univerziteta u Bihaću, Radionici je prisustvovao predstavnik Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona. Radionica je prvi u nizu koraka koje je Univerzitet u Bihaću u suradnji s Centrom i nadležnim Ministarstvom, poduzeo u cilju unapređenja procedura priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u cilju olakšavanja akademske i studentske mobilnosti, kao i mobilnosti radne snage.

Opširnije...
 
Kreirano 28 Ožujak 2017
Ispis

KU Leuven je bio domaćin Praktične radionice u sklopu Projekta "Jačanje internacionalizacije visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini" (STINT projekt). Radionica je održana u Ghentu, u prostorijama KU Leuven, od 13. do 16. ožujka 2017. godine.  

Opširnije...
 
Kreirano 25 Siječanj 2017
Ispis

Filozofski fakultet Univerziteta u Tuzli nam je dostavio informaciju da će se u okviru manifestacije „Dani Filozofskog fakulteta“ održati Prva znanstvena konferencija pod nazivom Suvremeni izazovi i perspektive društvenih i humanističkih studija „SIPDHS 2017“. Konferencija će biti održana 7. travnja 2017. godine na Filozofskom fakultetu u Tuzli, a krajnji rok za prijavu je 15. veljače 2017. godine.

Konferencija ima za cilj prezentaciju dostignuća iz oblasti društvenih i humanističkih studija, međusobnu razmjenu znanja, iskustava i ideja, intenziviranje suradnje između institucija i organizacija, te iznalaženje zajedničkih rješenja za probleme s kojima se susreće suvremeno društvo. Program konferencije nudi mogućnost promocije, razmjene znanja, ideja i iskustava iz suvremene problematike društvenih i humanističkih studija, diskusiju u svezi važnih pitanja, kao i stjecanje novih saznanja. Konferencija predstavlja priliku znanstvenicima i istraživačima da prezentiraju radove i rezultate svojih istraživanja.

Više informacija i prijavni obrazac za Konferenciju mogu se naći na sljedećem linku: http://www.ff.untz.ba/index.php?page=Konferencija.

 
Kreirano 13 Siječanj 2017
Ispis

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku izrade Izvještaja o radu Centra za 2016. godinu, provodi proces javnih konzultacija.

Primjedbe, komentari  i sugestije na prijedlog Izvještaja o radu Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja za 2016. godinu mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27.01.2017. godine.

Prijedlog Izvještaja o radu Centra za 2016. godinu možete preuzeti ovdje.

 

Stranica 1 od 15