Kreirano 17 Ožujak 2020
Ispis

U cilju zaštite zdravlja uposlenih u CIP-u zbog pandemije virusa COVID-19, način komuniciranja sa uposlenicima CIP-a vršiće se isključivo email-om putem sljedećih email adresa:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

T

 
 
Kreirano 17 Ožujak 2020
Ispis

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (CIP) poziva studente iz Bosne i Hercegovine da se prijave na Javni poziv za obavljanje stručne prakse u CIP-u. Tekst Javnog poziva možete preuzeti ovdje.

T

 
 
Kreirano 12 Ožujak 2020
Ispis

U okviru EPER projekta (Effective Partnership for Enhanced recognition) sa Bosnom i Hercegovinom, kao zemljom partnerom, predstavnice Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (CIP) sudjelovale su u studijskoj posjeti Rigi, Latvija od 18.02.2020. godine do 21.02.2020. godine.

Opširnije...
 
Kreirano 10 Ožujak 2020
Ispis

U okviru projekta EPER (Efektivno partnerstvo za poboljšano priznavanje) u Zagrebu, Republika Hrvatska, 17. veljače 2020. održana je radionica Izrada vodiča za provedbu preporuka Vijeća Europe o priznavanju kvalifikacija izbjeglica. Predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, kao lideri Projekta, te ENIC / NARIC centra Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, kao i javnih sveučilišta Hrvatske, prisustvovali su radionici.

 

Opširnije...
 
Kreirano 10 Ožujak 2020
Ispis

Četvrti sastanak Pododbora za inovacije, informacjsko društvo i socijalnu politiku između Europske unije i Bosne i Hercegovine održao se 20. veljače 2020. godine u Bruxellesu. Predstavnik Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, kao član delegacije Bosne i Hercegovine, sudjelovao je sastanku vezanom za priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u Bosni i Hercegovini.

Opširnije...
 
Kreirano 10 Veljača 2020
Ispis

Predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja održali su radni sastanak s predstavnicima Agencije za kvalifikacije Republike Srbije, koja, kao ENIC centar Republike Srbije, predstavlja Republiku Srbiju u radu ENIC/NARIC mreža. Sastanak se održao u prostorijama Agencije u Beogradu, 28.1.2020. godine. Teme sastanka su, prvenstveno, bile trenutni problemi u priznavanju inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u Bosni i Hercegovini i Republici Srbiji, kao i međusobno priznavanje visokoškolskih kvalifikacija.

Opširnije...
 
Kreirano 10 Veljača 2020
Ispis

Dvodnevni sastanak "Implementiranje MAP REA (Višegodišnji akcijski plan regionalnog ekonomskog područja Zapadnog Balkana): Priznavanje akademskih kvalifikacija i sistemi osiguranja kvalitete Zapadnog Balkana" održan je u Tirani, Albanija, 4. i 5. veljače 2020. godine. Sastanku su prisustvovali predstavnici Bosne i Hercegovine, Albanije, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Kosova (ime definirano UN rezolucijom 1244 iz 1999. godine). Delegaciju Bosne i Hercegovine činili su predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (CIP), Ministarstva civilnih poslova i Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete.

Opširnije...
 
Kreirano 17 Siječanj 2020
Ispis

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz oblasti visokog obrazovanja, u postupku donošenja Programa rada za 2020. godinu, provodi proces javnih konzultacija u skladu sa Odlukom o godišnjem planiranju i načinu praćenja i izvještavanja u institucijama Bosne i Hercegovine ("Službeni glasnik BiH" br. 94/14).

Primjedbe, komentari  i sugestije na Prednacrt Programa rada Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz oblasti visokog obrazovanja mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 17.01.2020. godine do 31.01.2020. godine.

Program rada može se preuzeti ovdje.

 

Stranica 1 od 29