Kreirano 11 Veljača 2021
Ispis

U okviru projekta Izgradnja kapaciteta u području visokog obrazovanja (CBHE) „Zdravo URBan okruženje: Razvoj visokog obrazovanja u arhitekturi i građevinarstvu u Bosni i Hercegovini“, Konzorcij projekta organizira Međunarodnu konferenciju HURBE2021 koja ima za cilj dijeljenje interdisciplinarnih studija vizije, planova, projekata i iskustva za stvaranje Zdravog grada.

Identificirana su sljedeća tri tematska područja:

Zdravo prostorno planiranje;

Zdrav urbani i arhitektonski dizajn;

Zdravo inženjerstvo.

U okviru projekta planirano je da se međunarodna konferencija održi 4. i 5. listopada 2021. godine u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini.

Konferencija poziva istraživače, profesionalce i stručnjake da izlože svoje znanstvene studije, ostvarene projekte i nastavna iskustva u tri tematska područja iz sljedećih zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Italije, Kosova(ovaj naziv je bez prejudiciranja statusa i sukladan je s Rezolucijom Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija 1244/1999 i Mišljenjem Međunarodnog suda pravde o Deklaraciji o neovisnosti Kosova), Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Rumunjske, Srbije i Slovenije.

Rok za predaju sažetaka je 15. ožujka 2021. godine putem platforme: EasyChair. Registracija je obvezna, a sve potrebne informacije možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Call for papers

Za više informacija možete se obratiti nawww.hurbe-project.eu/Conference ili kontaktirati  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..