Kreirano 04 Veljača 2016
Ispis

Na konstitirajućoj sjednici Upravnog odbora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, koja je održana 29. siječnja 2016. godine u Mostaru, izabran je predsjednik i dva potpredsjednika Upravnog odbora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja.

Izbor predsjednika i dva potpredsjednika izvršen je suklado sa Statutom Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja (''Službeni glasnik BiH'', broj 20/10 i 28/10), Odlukom o redovitom godišnjem izboru predsjednika i potpredsjednika Upravnog odbora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja i Poslovnikom o radu Upravnog odbora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja.

Za predsjednika Upravnog odbora izabran je gospodin Branislav Đogović iz reda srpskog naroda. Za potpredsjednike Upravnog odbora izbarani su gospodin mr Sead Maslo, iz reda bošnjačkog naroda i gospodin Danijel Vidović iz reda hrvatskog naroda. Predsjednik i potpredsjednici Upravnog odbora izabrani su na period od godinu dana sa mogućnošću ponovnog izbora za još jedan mandat.