Kreirano 23 Studeni 2016
Ispis

U procesu izrade pravnih propisa, radi realizacije Pravila za konzultacije u izradi pravnih propisa („Službeni glasnik BiH“ broj: 81/06 i 80/14) kao i Pravilnika za provedbu Pravila za konzultacije u izradi pravnih propisa, akt direktora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja broj: 04-02-970-1 od 28.12.2011. godine, ovaj Centar kroz proces javnih konzultacija dužan je zainteresirane građane i pravne osobe pozvati na mogućnost sudjelovanja u izradi pravnih propisa. Procesom javnih konzultacija Centar želi osigurati razumijevanje stvarnog učinka propisa, kvalitetu propisa, usklađenost pravnih propisa s pravnim okvirom, koordinaciju i razumjevanje među partnerskim institucijama, kao i odgovarajući obujam konzultacija.

U programu rada Centra za 2016. godinu predviđeno je donošenje Preporuka o priznavanju neformalnog obrazovanja i informalnog učenja.

Preporuke o priznavanju neformalnog obrazovanja i informalnog učenja možete preuzeti ovdje.

Pisane komentare ili podatke na predložene nacrte možete dostaviti direktno na e-mail državnog službenika zaduženog za koordiniranje konzultacija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrazac za dostavu komentara i prijedloga izmjena na prednacrt propisa možete preuzeti ovdje.

Izjavu o svrsi Preporuka možete preuzeti ovdje.

Napomena: Rok za dostavu komentara i prijedloga izmjena je 15 dana od dana objave na web stranici Centra.


Kontakt:
Dragana Dilber, koordinator konzultacija


Kneza Višeslava bb

88 000 Mostar

Bosna i Hercegovina
Tel. : + 387 36 333-983
Fax: + 387 36 333-980
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..