Kreirano 23 Studeni 2016
Ispis

U procesu izrade pravnih propisa, radi realizacije Pravila za konzultacije u izradi pravnih propisa („Službeni glasnik BiH“ broj: 81/06 i 80/14) kao i Pravilnika za provedbu Pravila za konzultacije u izradi pravnih propisa, akt direktora Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja broj: 04-02-970-1 od 28.12.2011. godine, ovaj Centar kroz proces javnih konzultacija dužan je zainteresirane građane i pravne osobe pozvati na mogućnost sudjelovanja u izradi pravnih propisa. Procesom javnih konzultacija Centar želi osigurati razumijevanje stvarnog učinka propisa, kvalitetu propisa, usklađenost pravnih propisa s pravnim okvirom, koordinaciju i razumjevanje među partnerskim institucijama, kao i odgovarajući obujam konzultacija.

U programu rada Centra za 2016. godinu predviđeno je donošenje Priručnik za priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija.

Priručnik za priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija možete preuzeti ovdje.

Pisane komentare ili podatke na predložene nacrte možete dostaviti direktno na e-mail državnog službenika zaduženog za koordiniranje konzultacija Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrazac za dostavu komentara i prijedloga izmjena na prednacrt propisa možete preuzeti ovdje.

Izjavu o svrsi Priručnika možete preuzeti ovdje.

Napomena: Rok za dostavu komentara i prijedloga izmjena je 15 dana od dana objave na web stranici Centra.


Kontakt:
Dragana Dilber, koordinator konzultacija


Kneza Višeslava bb

88 000 Mostar

Bosna i Hercegovina
Tel. : + 387 36 333-983
Fax: + 387 36 333-980
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..