Датум креирања 29 март 2016
Штампа

Након Почетног састанка Пројекта "Јачање интернационализације високог образовања у Босни и Херцеговини", одржаног у Генту, у Бања Луци је од 07. до 10. марта 2016. године одржан наредни састанак у оквиру Првог пројектног пакета "Анализа тренутне ситуације везане за интернационализацију и механизме признавања".

STINT Banja Luka 24.03.2016Министарство просвјете и културе Републике Српске и Агенција за акредитацију високошколских установа Републике Српске били су организатори састанка.

Састанак је био прилика да сви пројектни партнери дају своје виђење везано за интернационализацију и механизме признавања на јавним високошколским установама у Босни и Херцеговини. Разговарало се и о финансијским детаљима пројекта.

Представљена је wеб страница Пројекта www.stint-project.net, на којој се могу наћи све информације о пројекту. Сви учесници су изразили задовољство садржајима које страница нуди.

На самом крају састанка формиране су двије радне групе које у наредном периоду треба да ураде два упитника везано за интернационализацију и процедуре признавања на јавним високошколским установама у Босни и Херцеговини.

Сљедећи састанак Пројекта требао би бити одржан у септембру, у Бихаћу.

STINT logo

Књига гостију ( Сугестије, коментари )

 

Twinning видео

Twinning video

Twinning - Информативни лист

Factsheets.sr

T

Пријава корупције

report-corruption