Датум креирања 17 октобар 2016
Штампа

Од Државне Erasmus+ канцеларије смо добили информацију да ће се 19. октобра, од 8.30-16.00 часова, одржати Национални Erasmus+ информативни дан. Информативни дан ће бити одржан у Ректорату Универзитета у Сарајеву, Обала Kулина бана 7/II, Сарајево.

Овај догађај организоваће Државна Erasmus+ канцеларија у уској сарадњи са Делегацијом Европске уније у Босни и Херцеговини. Сврха овог догађаја је да се промовишу могућности у области високог образовања кроз Еrasmus+ програм, сa посебним нагласком на изградњу капацитета у високом образовању, међународну кредитну мобилност, заједничке мастер програме и Жан Моне активности.

Планирани учесници су представници јавних и приватних високошколских установа, надлежна министарства образовања, невладине организације, студенти и друге релевантне заинтересоване стране из области високог образовања у Босни и Херцеговини. Радни језик догађаја је енглески.

Сви заинтересовани требају се регистровати оnline до 17. октобра на сљедећем линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFDLabiZBIq5E4K0xibbf67huVqR0MFByHv_2oPzs7IMWFYA/viewform?c=0&w=1.