Датум креирања 23 новембар 2016
Штампа

У процесу израде правних прописа, ради реализације Правила за конзултације у изради правних прописа („Службени гласник БиХ“ број: 81/06 и 80/14) као и Правилника за провођење Правила за консултације у изради правних прописа, акт директора Центра за информисање и признавање докумената из области високог образовања број: 04-02-970-1 од 28.12.2011. године, овај Центар кроз процес јавних консултација дужан је заинтересоване грађане и правна лица позвати на могућност учестовања у изради правних прописа. Процесом јавних консултација Центар жели осигурати разумијевање стварног ефекта прописа, квалитет прописа, усклађеност правних прописа с правним оквиром, координацију и разумјевање међу партнерским институцијама, као и одговарајући обим консултација.

У програму рада Центра за 2016. годину предвиђено је доношење Препорука о признавању неформалног образовања и информалног учења.

Препоруке о признавању неформалног образовања и информалног учења можете преузети овдје.

Писане коментаре или податке на предложене нацрте можете доставити директно на е-маил државног службеника задуженог за координацију консултација Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Образац за доставу коментара и приједлога измјена на преднацрт прописа можете преузети овдје.

Изјаву о сврси Препорука можете преузети овдје.

Напомена: Рок за доставу коментара и приједлога измјена је 15 дана од дана објаве на wеб страници Центра.


Контакт:
Драгана Дилбер, координатор консултација


Кнеза Вишеслава бб

88 000 Мостар

Босна и Херцеговина
Тел. : + 387 36 333-983
Фаx: + 387 36 333-980
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..