Датум креирања 23 новембар 2016
Штампа

У процесу израде правних прописа, ради реализације Правила за консултације у изради правних прописа („Службени гласник БиХ“ број: 81/06 и 80/14) као и Правилника за проведбу Правила за консултације у изради правних прописа, акт директора Центра за информисање и признавање докумената из области високог образовања број: 04-02-970-1 од 28.12.2011. године, овај Центар кроз процес јавних консултација дужан је заинтересоване грађане и правне особе позвати на могућност учестовања у изради правних прописа. Процесом јавних консултација Центар жели осигурати разумијевање стварног ефекта прописа, квалитет прописа, усклађеност правних прописа с правним оквиром, координацију и разумјевање међу партнерским институцијама, као и одговарајући обим консултација.

У програму рада Центра за 2016. годину предвиђено је доношење Приручник за признавање иностраних високошколских квалификација.

Приручник за признавање иностраних високошколских квалификација можете преузети овдје.

Писане коментаре или податке на предложене нацрте можете доставити директно на е-маил државног службеника задуженог за координацију консултација Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Образац за доставу коментара и приједлога измјена на преднацрт прописа можете преузети овдје.

Изјаву о сврси Приручника можете преузети овдје.

Напомена: Рок за доставу коментара и приједлога измјена је 15 дана од дана објаве на wеб страници Центра.


Контакт:
Драгана Дилбер, координатор консултација


Кнеза Вишеслава бб

88 000 Мостар

Босна и Херцеговина
Тел. : + 387 36 333-983
Фаx: + 387 36 333-980
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..